Babagan Kita

——————   Babagan Kita   ——————

Tinjauan Umum Perusahaan

SW Label fokus kanggo nggawe macem-macem stiker label

Perusahaan label SW dununge ing Provinsi Zhejiang, Kita duwe 22 + taun produksi profesional lan aplikasi pengalaman stiker label

SW Label bisa nyedhiyakake ukuran sing beda-beda saka gulung Jumbol, gulung mini nganti sheet lan ukuran A3 / 4. Coba kabeh sing paling cocog kanggo nyukupi kebutuhan pribadi sampeyan.

Produk kompetitif inti yaiku stiker Label Digital, kanggo UV Inkjet, Memjet, HP Indigo, Laser lsp. Macem-macem kaya lan kisaran kandel saka 50um nganti 450um. Pancen nate "EFISIEN, WARNA & FLEKSIBEL" ing jaman label digital .

adaf

Misi

Nggawa warna sing inspirasi menyang pencetakan label digital

Nilai Kita

Integritas, pengabdian,
ramah lan harmoni

Sesanti

Nglayani kabeh China,
arep menyang donya

SW Label fokus kanggo ngembangake macem-macem stiker label. Simpenan pasuryan bisa dipilih minangka kertas Dilapisi, Dilapisi Cast, Bebas Kayu, Termal, Transfer termal, Kraft, PP, PET, PE, PVC, lan perawatan permukaan warna sing beda kayata transparan, perak, emas, laser, satin lan putra. Liner bisa dipilih minangka Kraft Kuning, Silikon, Glassin, PET, PP lan CCK. Lan sing paling penting yaiku riset lan pangembangan kanggo perekat, kita ngasilake leleh panas, adhedhasar banyu lan Lem adhedhasar pelarut, kanggo aplikasi permanen, dicopot, beku jero, tongkat dhuwur lan aplikasi panyegelan panas.

Kajaba iku, Label SW uga ngasilake stiker perekat khas kanggo label Anggur, label ban, Tag, Label termal lan transfer, label Wet Wet, Stiker DIY Berwarna, Boarding Pass lan Kain Kain dll.

——————   Piranti Tanduran   ——————

cuttin2g

cutting4

cutting3

cutting7

cutting

cutting6