Label Khusus

  • Non Transfer VOID Security Stickers

    Stiker Keamanan Non Transfer VOID

    Produk njlèntrèhaké: Non transfer bahan VOID, pesen keamanan didhelikake / pola mbukak dhewe nanging ora ampas ngiwa ing lumahing aplikasi sawise dibusak.Iku tetep lumahing aplikasi resik tanpa reged.Gambar:
  • Total Transfer VOID Security Stickers

    Total Transfer VOID Keamanan Stiker

    Kombinasi: 25/50um Matte / Gloss Silver VOID stiker Produk njlèntrèhaké: Total transfer bahan VOID dipisahake ampas kurang lan ampas dhuwur.Pesen / pola sing didhelikake keamanan luwih jelas tinimbang jinis transfer parsial.Adesif ing sangisore lapisan operator transparan lengkap ditransfer ing permukaan aplikasi sawise dibusak.Label angkat bakal ora nganggo adhesive maneh lan ora bisa macet maneh.Gambar:
  • Partial Transfer VOID Security Stickers

    Stiker Keamanan VOID Transfer Parsial

    Produk njlèntrèhaké: Transfer sebagean materi VOID dipisahake ampas kurang lan ampas dhuwur.Pesen / pola sing didhelikake keamanan mbukak dhewe kanthi adesif parsial ing antarane label angkat lan permukaan aplikasi, nuduhake bukti fisik mbusak.Gambar:
  • Milk white Static Cling PVC Vinyl Film Without Glue Residue

    Susu putih Statis Cling PVC Vinyl Film Tanpa Lem Residu

    Rincian Cepet Bahan: PVC Putih Jinis: Film cetak Panggunaan: Film Dekoratif utawa Printing kanggo nempel ing tembok Kaca Ketebalan: 80mic / 100mic / 120mic / 150mic putih PVC Jembar: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.52M Printing: Offset printing ;flexo printing ;Eco-solvent, UV Adhesive: Tanpa lem, ora ana adesif Kualitas: Premium Aplikasi: Dekorasi liburan;Gambar Produk Helm
  • Clear Static film PVC electrostatic protective wrapping film printing film for helmet labels on the car label

    Clear Static film PVC elektrostatik protèktif bungkus film printing film kanggo label helm ing label mobil

    Deskripsi Produk Bahan: PVC Jinis: Film cetak Panggunaan: Film Dekoratif utawa Pencetakan kanggo ditempelake ing tembok Kaca Fitur: Kekerasan Bukti Kelembapan: Transparansi Lembut: Ketebalan: 80mic/100mic/120mic/150mic Clear PVC Jembar: 0.914 /1.07/1.27/1.52M Printing: Offset printing;flexo printing; Eco-solvent, Gambar Produk UV
  • Die cutting label stickers

    Stiker label die cutting

    Bahan: Kertas krom semi glossy, kertas termal langsung, kertas termal transfer, PET, PP.Deskripsi Produk: Coating / coating digital (Memjet/Inkjet).Printing: Printer Barcode, Printer Memjet/Inkjet.Aplikasi: Barcode, Label pangan, label minuman, label obat, stiker khusus, label kosmetik dll. Ukuran: disesuaikan.Gambar:
  •  Self Adhesive PP Synthetic Paper

    Self Adhesive PP Kertas Sintetis

    1.) Materi kertas rai: Kertas Sintetis PP nggilap putih utawa matt 2.) Ketebalan kertas rai: 50 – 250 mikron 3.) Lapisan kertas rai: perawatan korona lan nggawe lapisan ndhuwur 4.) Bahan liner rilis: rilis silikon putih utawa kuning kertas, film PET 5.) Jinis lem: lem lenga, lem akrilik utawa lem panas leleh 6.) Tinta kompatibel: tinta pelarut, tinta pigmen utawa tinta pewarna, percetakan letterpress, offset printing, sablon sutra, laser printing, HP Indigo printing lsp. 7.) Ukuran: ing gulungan utawa ing lembaran kasedhiya ...
  • Colorful Self Adhesive PVC Sticker Label

    Label Stiker PVC Self Adhesive Warna-warni

    Pasuryan: werna PVC.50um, 80um,100um Perekat: Lem berbasis pelarut/Water based lem Liner: 120gsm Kertas rilis putih /140gsm Kertas rilis putih/kertas glassine 60gsm Aplikasi: Wear film, Film laser Anti-fabrikasi Aman, Applique Mobil/Motor/sepeda, Bir, Label Anggur, Kosmetik, Listrik Saben Dina lan Industri
  • Colorful PP & CPP

    Warna-warni PP & CPP

    Facestock: anti banyu, tahan alkohol, tahan minyak, tahan gores, tahan luh.
    Bisa nulis nganggo pulpen lan pulpen minyak
    Lem: basis banyu, long-term stickiness kuwat.
    Liner: tipis, apik kanggo dicithak.
    Aplikasi: label kabel, label tandha, label tandha, label peringatan, label promosi
    Printing: Laser
    Ukuran: lembaran utawa gulungan, bisa disesuaikan.
  • Waterproof PE Synthetic Stone Paper Coated Art Paper for Magazine or Poster

    Kertas Seni Dilapisi Kertas Batu Sintetis PE Waterproof kanggo Majalah utawa Poster

    Rincian Cepet Jenis Kertas Kertas Pembungkus Makanan Coating Coating Compatible Printing Printing Offset Fitur Waterproof Coating Material PE Coating Side Single Side Pulp Material Wood Pulp Pulp Style Virgin Pulping Type Mechanical Pulp Brand Name Paperjoy Custom Order Nampa Ukuran 1100*500*500 Warna Putih Lebar 865mm Ketebalan (gsm) 190gsm~330gsm Roll Diameter: 1100~1200mm Inti 3 inci utawa 6 inci Kualitas kelas Kualitas dhuwur Kelas kualitas 1400ton/bulan Produksi...
  • Waterproof And Resistant To Tear Stone Paper The Synthetic Paper

    Waterproof lan tahan kanggo nyuwek Stone Paper Kertas Sintetis

    Rincian Cepet Kertas Jinis kertas cetak Coating Coating Compatible Printing Printing Offset Fitur Waterproof, Eco-friendly, anti banyu lan tahan kanggo nyuwek Bahan Lapisan PE Coating Side Double Side Pulp Material Mixed Pulp Pulp Style Virgin Pulping Type Chemical Pulp Custom Order Nampa Ukuran 787*1092mm utawa 889*1194mm, 787*1092mm utawa 889*1194mm Nama produk kertas batu Bahan kalsium karbonat lan HDPE Metode Pencetakan Flexio, UV, offset, offset printing ...
  • PE Coated Synthetic Stone Paper Board Thermal Paper cup Rolls

    PE Dilapisi Papan Kertas Batu Sintetis Thermal Paper Cup Rolls

    Rincian Cepet Jenis Kertas Food grade packing Coating Coating Compatible Printing Printing offset Fitur Waterproof Coating Material PE Coating Side Double Side Pulp Material Mixed Pulp Pulp Style Virgin Pulping Type Chemical Pulp Custom Order Nampa Ukuran 1200*500*500 Jenis cetak: food grade flexo printing Warna : 4 printing werna Printing Customed karo log: Ya Dianggo: Kanggo prodution cangkir kertas