Inkjet UV

  • Transparent BOPP

    BOPP transparan

    Facestock: 50um transparan BOPP Adhesive: Hot-Melt Lem / Lem berbasis banyu / Liner Lem Pelarut: 62g Kertas Kaca Gelas Putih / 80g Kertas Gelas Putih / 30 gg Tinta Kompatibel PET: Karakter Inkjet UV Kompatibel karo akeh merek Printer Inkjet UV DOMINO kuwi. Lapisan ndhuwur bisa dadi luwih migunani kanggo nggawe tinta tetep ing permukaan label. Aplikasi Digunakake minangka label digital, nyedhiyakake info variabel lan produk lan layanan khusus. Label digital cocog karo tren anyar ...
  • 60um Glossy PP

    60 umume PP Nggilap

    Facestock: 60um Glossy PP Adhesive: Liner Lem Panas / Panas-leleh: 62g paprika pelepasan gelas putih
  • 54um Matt PP

    54 umume Matt PP

    Facestock: 54um Matt PP Adhesive: Liner Lem Panas-leleh banyu: Kertu pelepasan gelas putih 62g
  • 75um Matt PP

    75um Matt PP

    Facestock: 75um Matt PP Adhesive: Liner Lem Panas-leleh banyu: 62g kertas rilis gelas putih Aplikasi
  • Chrome Paper

    Kertas Chrome

    Facestock: 80g kertas krom putih Adhesive: Liner Lem banyu sing adhem / Panas: Kertu pelepasan gelas putih 62g
  • Transparent BOPP+transparent PET

    BOPP transparan + PET transparan

    Facestock: Perekat BOPP transparan 50um: Liner Lem Panas-leleh banyu: Aplikasi PET transparan 30um