Hubungi Kita

dfaf3a9

Zhejiang Shawei Digital Technology Co., Ltd.

Alamat

1, Bangunan 2.379 dalan ziyu, kabupaten nanhu, kutha Jiaxing, provinsi Zhejiang, China.

Telpon

0086 15921745861

0086 573 82866660

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita