Produk

  • Oppbag Packing A4 Size Self Adhesive Inkjet Film Sheet Label Material Waterproof Clear PET Vinyl For Inkjet Printing

    Oppbag Packing Ukuran A4 Self Adhesive Inkjet Film Sheet Label Bahan Waterproof Clear PET Vinyl Untuk Pencetakan Inkjet

    Spesifikasi Bahan rai 80mic film PET Adhesive Waterbase bening, yen ngatur Solvent/ Hotmelt, hubungi supplier.Rilis liner 80gsm putih glassine liner Lembar ukuran A4 (210X297mm) Packing 20 lembar/oppbag, 40oppbags/karton, 1 caron = 800 lembar Bahan Kemasan Tas Opp, PE kuat dilapisi kertas kraft Pembayaran L/C, TT, Paypal, Western Union, Fitur Moneygram , kerajinan, label toples lan botol, label wedding, scrapbooks, label produk, stiker, label rega supermarket, lan ...
  • Good quality dyement pigment ink printing matte gloss inkjet label sticker paper for epson memjet inkjet printer

    Kualitas apik pewarna pigmen tinta printing matte gloss inkjet label kertas stiker kanggo epson memjet inkjet printer

    Jinis Spesifikasi:Stiker Adhesive Fitur:Bahan anti banyu:Kertas, Kertas PP PET PE Pesenan Kustom:Nampa Panggonan Asal:China Kegunaan Industri:kabeh Ukuran:Ukuran Kustom Diterima Katrangan Cocog kanggo tinta berbasis pigmen lan pewarna All-inkjet adol macem-macem label inkjet kanggo printer inkjet.Nanging, milih printer label inkjet warna uga mbutuhake pangerten babagan teknologi tinta lan inkjet sing digunakake kanggo mesthekake yen sampeyan milih jinis printer lan label label inkjet sing tepat kanggo spe...
  • New hot Self Adhesive Inkjet Clear PET label sticker for inkjet printer

    New Hot Self Adhesive Inkjet Clear PET label stiker kanggo printer inkjet

    Spesifikasi Panggunaan: Tipe Stiker Kustom: Stiker Perekat Fitur: Bahan Tahan banyu: PET Pesenan Kustom: Ditampa Panggonan Asal: Zhejiang, China Bahan pasuryan: 80mic±10% Lem PET bening: Liner Pelepas Lem Waterbased: 80mic±5% lapisan kaca putih Warna : Bentuk Transparan: Lembar utawa gulungan, ukuran bisa disesuaikan Kualitas: Tipe Pencetakan tingkat: Printer Inkjet, printer memjet, Sampel: A4 gratis sajrone 3 dina Aplikasi: Kabeh jinis label sing paling dhuwur utawa decal efek visual sing apik banget Rincian Kemasan ...
  • Adhesive custom waterproof inkjet pet shrink memjet printer label pp sticker

    Adhesive custom waterproof inkjet pet shrink memjet printer label pp stiker

    Spesifikasi Jenis Produk: Cetak Stiker Kustom Vinyl Glossy UV Spot Logo Vinyl Sticker Print Label Bahan: Adhesive putih, hologram, foil perak lan vinyl transparan kasedhiya Warna Pencetakan: CMYK utawa Pantone Permukaan Finishing: Glossy utawa matte kasedhiya Proses Khusus: Normal, foil Dicap, titik uv glossy, etc kasedhiya Paket: Stiker die cut individu Aplikasi: Promosi, dekorasi, iklan lan panggunaan khusus Kemasan & am...
  • China Factory Wholesale Price 1080 MM Width Thermal Jumbo Label Roll High Quality Waterproof Labels Sticker

    Pabrik China Grosir Harga 1080 MM Lebar Thermal Jumbo Label Roll Kualitas Tinggi Waterproof Label Stiker

    Jeneng Produk: Harga Grosir Pabrik China 1080 MM Jembar Label Jumbo Termal Gulung Stiker Label Tahan Air Kualitas Tinggi
    Merk: MOYU
    Wektu urip: 2-3 taun
    Warna: Biru/Putih/Kuning Liner
    Panggonan Produk: Provinsi Zhejiang, China
    Ukuran: Ukuran Kustom
    Bahan: Kertas, kaca 72gsm
    Paket: OEM Packing
    Suhu layanan: -20 ℃ - + 70 ℃
  • Quality Assurance Thermal Direct 4x6x2000 Label Blank Shipping Self Adhesive Sticker 4×6 Labels

    Jaminan Kualitas Langsung Termal 4x6x2000 Label Pengiriman Kosong Stiker Perekat Diri 4×6 Label

    Item Fanfold Direct Thermal Label Ukuran 4″ x 6″ x 2000 Label, 250~2000 Label utawa Customized Face paper Coated Paper utawa Customized Glue Permanent Lem utawa Customzied Liner White Glassine Feature Three-proof ( Waterproof, Oil-proof, Rub Resistance) Printing Warna Putih utawa Kustomisasi Kapasitas 10000 Gulungan / Day Paket Fanfold, 2000 Label / Pack, 2 Packs / CTN utawa Customized).Pengiriman Liwat Laut/Udara/Express Lead time 5-7 Dina Kerja Port Shanghai Pembayaran T/T...
  • Thermal Transfer Paper Labels Rolls

    Thermal Transfer Paper Labels Rolls

    Item Thermal Transfer Label Ukuran Label 100mm x 150mm x 500 Label, 350~2000 Label utawa Customized Face paper Lem Kertas Transfer Termal Kualitas Tinggi Lem Permanen utawa Customzied Liner Putih Glassine Fitur Telung-bukti ( Waterproof, Oil-proof, Rub Resistance) Printing Werna Putih utawa Customized Kapasitas 10000 Rolls / Day Paket Ing Stack, 500 Labels / Roll, 20 Rolls / CTN utawa Customized).Pengiriman Via Laut/Udara/Express Lead time 5-7 Hari Kerja Pembayaran T/T, Western Union, Pa...
  • Non Transfer VOID Security Stickers

    Stiker Keamanan Non Transfer VOID

    Produk njlèntrèhaké: Non transfer bahan VOID, pesen keamanan didhelikake / pola mbukak dhewe nanging ora ampas ngiwa ing lumahing aplikasi sawise dibusak.Iku tetep lumahing aplikasi resik tanpa reged.Gambar:
  • Total Transfer VOID Security Stickers

    Total Transfer VOID Keamanan Stiker

    Kombinasi: 25/50um Matte / Gloss Silver VOID stiker Produk njlèntrèhaké: Total transfer bahan VOID dipisahake ampas kurang lan ampas dhuwur.Pesen / pola sing didhelikake keamanan luwih jelas tinimbang jinis transfer parsial.Adesif ing sangisore lapisan operator transparan lengkap ditransfer ing permukaan aplikasi sawise dibusak.Label angkat bakal ora nganggo adhesive maneh lan ora bisa macet maneh.Gambar:
  • Partial Transfer VOID Security Stickers

    Stiker Keamanan VOID Transfer Parsial

    Produk njlèntrèhaké: Transfer sebagean materi VOID dipisahake ampas kurang lan ampas dhuwur.Pesen / pola sing didhelikake keamanan mbukak dhewe kanthi adesif parsial ing antarane label angkat lan permukaan aplikasi, nuduhake bukti fisik mbusak.Gambar:
  • Milk white Static Cling PVC Vinyl Film Without Glue Residue

    Susu putih Statis Cling PVC Vinyl Film Tanpa Lem Residu

    Rincian Cepet Bahan: PVC Putih Jinis: Film cetak Panggunaan: Film Dekoratif utawa Printing kanggo nempel ing tembok Kaca Ketebalan: 80mic / 100mic / 120mic / 150mic putih PVC Jembar: 0.914 / 1.07 / 1.27 / 1.52M Printing: Offset printing ;flexo printing;Eco-solvent,UV Adhesive:Tanpa lem, no adhesive Kualitas:Premium Aplikasi:Dekorasi liburan;Gambar Produk Helm
  • Clear Static film PVC electrostatic protective wrapping film printing film for helmet labels on the car label

    Clear Static film PVC elektrostatik protèktif wrapping film printing film kanggo label helem ing label mobil

    Deskripsi Produk Bahan: PVC Jinis: Film cetak Panggunaan: Film Dekoratif utawa Pencetakan kanggo ditempelake ing tembok Kaca Fitur: Kekerasan Bukti Kelembapan: Transparansi Lembut: Ketebalan: 80mic/100mic/120mic/150mic Clear PVC Jembar: 0.914 /1.07/1.27/1.52M Printing: Offset printing;flexo printing; Eco-solvent, Gambar Produk UV