Warta perusahaan

  • Birthday Party

    Pesta Ulang Tahun

    Kita nganakake pesta ulang taun sing adhem ing mangsa adhem, kanggo ngrayakake lan nganakake BBQ ruangan. Cah wadon ulang taun uga entuk amplop abang saka perusahaan
    Waca liyane
  • Online Exhibition for Label & Packing —Mexico & Vietnam

    Pameran Label & Paket Online - Meksiko & Vietnam

    Ing wulan Desember, Shawei Label nganakake loro pameran online kanggo kemasan Meksiko lan Labeling Vietnam. Ing kene kita biasane nampilake bahan kemasan DIY lan stiker kertas Seni kanggo para pelanggan, lan ngenalake gaya cetak & kemasan, uga fungsi. Acara online ngidini kita komunikasi ...
    Waca liyane
  • HUAWEI – The training of sales ability

    HUAWEI - Latihan katrampilan sales

    Kanggo nambah kemampuan salesmen, perusahaan kita bubar melu kursus pelatihan HUAWEI. Konsep penjualan canggih, manajemen tim ilmiah. ayo kita lan tim liyane sing apik kanggo sinau akeh pengalaman. Liwat latihan iki, tim kita bakal dadi luwih apik, kita bakal ngawula ...
    Waca liyane
  • Outdoor Travelling in The Great Angie Forest

    Wisata Plancongan ing Hutan Angie Gedhe

    Ing mangsa panas, perusahaan ngatur kabeh anggota tim kanggo plancongan ing Anji kanggo melu pariwisata ruangan. Taman banyu, resort, barbecue, pendakian gunung lan arung jeram diatur. Lan akeh kegiyatan liyane. Nalika nyedhaki alam lan nglipur awake dhewe, ...
    Waca liyane
  • Summer Sports Meeting

    Rapat Olahraga Musim Panas

    .news_img_box img {jembar: 49%; bantalan: 1%; } Kanggo ngiyatake kemampuan kerja tim, perusahaan ngatur lan ngatur rapat olahraga musim panas. Sajrone periode kasebut, macem-macem kegiatan olahraga disusun supaya bisa bersaing karo Chili kanggo tujuan nguatake koordinasi, komunikasi ...
    Waca liyane
  • Exhibition

    Pameran

    APPP EXPO SW Digital melu ing APPP EXPO ing Shanghai, utamane kanggo nuduhake media Cetak format gedhe, jembaré maksimal 5M. Lan ing pameran kasebut uga promosi barang-barang anyar media "PVC GRATIS". ...
    Waca liyane
  • Company Activity 1

    Kegiatan Perusahaan 1

    Merry Christmas Merry Christmas lan SW Label gabung karo acara nedha bengi sing manis, sauntara ngirim panjaluk sing paling apik marang para pelanggan. Mesthi wae, perdamaian lan perdamaian apel ing Natal pancen penting banget. ...
    Waca liyane
  • Company Activity 2

    Kegiatan Perusahaan 2

    Nedha bengi Tahunan ing wiwitan taun 2020, SW Label nyetel pesta gedhe kanggo nyambut 2020! Individu lan tim lanjutan dipuji ing rapat kasebut. Sanalika, ana pagelaran seni sing apik lan kegiyatan nggambar. Anggota SW kulawarga kumpul ...
    Waca liyane