Warta industri

  • The difference between Synthetic paper and PP

    Bedane kertas Sintetis lan PP

    1 all Kabeh bahan film. Kertas sintetis putih. Kejabi putih, PP uga duweni efek cemlorot ing materi. Sawise kertas Sintetis ditempelake, bisa dicopot banjur ditempelake maneh. Nanging PP ora bisa digunakake maneh, amarga lumahing bakal katon kulit jeruk. 2 、 Amarga Synthet ...
    Waca liyane
  • PP / PET / PVC Self Adhesive Holographic Film In Roll Or Sheet

    Film Hologram Perekat Diri PP / PET / PVC Kanthi Gulung Utawa Lembar

    Deskripsi Produk Bahan wajah PET / PVC / PP Holographic Adhesive Water base / panas leleh / dicopot Sheet ukuran A4 A5 utawa miturut sarat Ukuran ukuran Jembar saka 10cm nganti 108cm, dawane saka 100 nganti 1000m utawa miturut sarat Bahan kemasan PE sing kuat .. .
    Waca liyane
  • labels and stickers

    label lan stiker

    Label vs. Stiker Apa bedane stiker lan label? Stiker lan label kalorone didukung adesif, duwe gambar utawa teks paling ora siji sisih, lan bisa digawe nganggo macem-macem bahan. Kalorone duwe macem-macem wujud - nanging apa ana prabédan kasebut? Man ...
    Waca liyane
  • PVC Surface material types

    Jinis bahan lumahing PVC

    Transparan, putih mengkilap, matte putih, ireng, kuning, abang, biru transparan, ijo transparan, biru muda, biru peteng lan ijo peteng. Bahan permukaan ora ditutupi, kekandelan bisa dipilih dadi 40um, 50um, 60um 80um, 100um, 150um, 200um lan 250um lsp. Produk nampilake Kain anti banyu, ...
    Waca liyane
  • PET Surface materials types

    Jinis bahan PET lumahing

    Transparan, matte transparan, putih mengkilap, matte putih, perak mengkilap, matte perak, emas mengkilap, perak disikat, emas disikat. Kekandelan bahan lumahing bisa dipilih kanthi 25um, 45um, 50um, 75um lan 100um lsp. Perawatan lumahing Ora ana lapisan utawa lapisan adhedhasar Banyu. Tahan alkohol lan fricti ...
    Waca liyane
  • Daily chemical label

    Label kimia saben dina

    Produk kimia saben dina gegandhengan karo urip saben dinane. Kayata perawatan rambut, perawatan pribadi lan perawatan kain lan liya-liyane, apa sing ngasilake urip sing luwih apik, dene label nggawe produk luwih apik, ngirim budaya merek lan luwih seneng konsumen. Rekomendasi produk: (85μm Glossy lan White PE / ...
    Waca liyane
  • Confessions from medical labels–Shawei Digital

    Pangakon saka label medis – Shawei Digital

    Nalika Coronavirus teka, bahan anti-epidemi sing sampeyan kenal bisa nyebabake topeng, sandhangan proteksi, losion tangan ... Nanging pamrentah kanthi resmi ujar manawa label uga bahan pendukung anti-epidemi penting. Sampeyan bisa uga bingung lan pengin ngerti sebabe? Ayo dirungokake ...
    Waca liyane
  • removable label-Jade

    label sing bisa dicopot-Jade

    Label sing bisa dicopot nggunakake perekat sing bisa dicopot, uga dikenal kanthi ramah lingkungan, bisa dicopot nganti pirang-pirang kali lan ora ana residu. Bisa dicopot kanthi gampang saka siji stiker mburi lan nempel ing stiker mburi liyane, label kasebut kondisine apik, bisa digunakake nganti pirang-pirang kali. Mbusak ...
    Waca liyane
  • Hot Sale: spray-painted series of black and white cloth – Light-proof!

    Panas Dijual: kain semprotan kain ireng lan putih sing dicet - Cahya-cahya!

    Kain semprotan beda-beda gumantung karo kinerja lan panggunaan. Bisa dibedakake kanthi kekandelan, entheng lan bahan, lsp. Pambuka Produk Kain ireng lan putih uga diarani kain kothak cahya latar mburi ireng utawa kain ireng. Iki dadi panas ing ndhuwur lan ngisor rong lapisan film PVC cetakan, ...
    Waca liyane
  • Whatproof Inkjet PP

    Inkjet PP sing ora ana gandhengane

    Jeneng informasi dhasar: Komposisi PP Inkjet Waterproof: Kertas PP + lapisan Inkjet Matt anti banyu produk kandel: 80um / 100um Fitur Produk 1. Cocog kanggo printer desktop, kayata Epson global, India Technova, Inggris Afinia, China Trojanjet, lan US Quick Label lsp. 2. Econo ...
    Waca liyane
  • Classification of Labels

    Klasifikasi Label

    Dipérang dadi rong jinis: Label kertas, Label film. 1. Label kertas umume digunakake ing produk cuci cair lan produk perawatan pribadi sing populer; bahan film umume digunakake ing produk kimia saben dina kelas dhuwur. Saiki, produk perawatan pribadi sing populer lan ...
    Waca liyane
  • DIY Heat Transfer Self Adhesive Vinyl

    DIY Panas Transfer Perekat Vinil Diri

    Fitur Produk: 1) Vinil adesif kanggo ngethok plotter sing nggilap lan matte. 2) Perekat permanen sensitif tekanan pelarut. 3) Kertas-Pulp Kayu Silicon Dilapisi PE. 4) Film kalender PVC. 5) Durasi nganti 1 taun. 6) resistensi tarik lan cuaca sing kuwat. 7) 35+ warna kanggo milih 8) Translu ...
    Waca liyane