Kabar

  • MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR!

    SELAMAT NATAL & SELAMAT TAHUN ANYAR!

    Teknologi Digital Zhejiang Shawei ngaturake sugeng Natal lan muga-muga sampeyan entuk kabeh sing apik ing Natal.24 Desember, Dina iki, dina Natal.Shawei Teknologi wis dikirim keuntungan kanggo karyawan liyane maneh!Perusahaan wis nyiapake Buah Perdamaian lan Hadiah ...
    Waca liyane
  • Shawei Digital’s Autumn Birthday Party and Team Building Activities

    Shawei Digital's Autumn Birthday Party and Team Building Activity

    Tanggal 26 Oktober 2021, kabeh karyawan Shawei Digital Technology kumpul maneh lan nganakake Autumn Team Building Activity, lan nggunakake kegiatan iki kanggo mengeti ulang tahun sawetara karyawan.Tujuwan saka acara iki yaiku kanggo ngaturake panuwun marang kabeh karyawan sing wis aktif, ...
    Waca liyane
  • Happy Dragon Boat Fesitival

    Happy Dragon Boat Festival

    —- Lunar Mei 5th, Shawei Digital ngaturake sampeyan Festival Perahu Naga sing seneng lan makmur.Shawei Digital dirancang kanggo ngrayakake Festival Perahu Naga ing wulan Juni 2021 kanthi nganakake "Pesta Ulang Tahun lan Kompetisi Nggawe Zongzi".Kabeh karyawan melu lan nyoba dadi ...
    Waca liyane
  • Party building in spring.

    Bangunan pesta ing musim semi.

    Musim semi teka lan kabeh dadi urip,kanggo nampani musim semi sing apik, Tim Digital Shawei wis nganakake tur musim semi romantis menyang panggonan sing dituju - lembah bahagia Shanghai.
    Waca liyane
  • Lantern Festival Activities

    Kegiatan Festival Lentera

    Kanggo nampani Festival Lentera, Tim Digital Shawei wis nganakake pesta, luwih saka 30 staf siap nggawe Festival Lentera jam 15.00. kabeh wong kebak kabungahan lan ngguyu. Kabeh padha melu lotre kanggo tebak teka-teki lantern.More ...
    Waca liyane
  • The difference between Synthetic paper and PP

    Bentenipun antarane kertas Sintetis lan PP

    1. Iku kabeh bahan film.Kertas sintetis putih.Saliyane putih, PP uga nduweni efek glittering ing materi.Sawise kertas Sintetis ditempelake, bisa dicopot lan ditempelake maneh.Nanging PP ora bisa digunakake maneh, amarga permukaan bakal katon kulit jeruk.2. Amarga Synthet ...
    Waca liyane
  • PP / PET / PVC Self Adhesive Holographic Film In Roll Or Sheet

    PP / PET / PVC Self Adhesive Holographic Film Ing Roll Utawa Sheet

    Katrangan Produk Bahan pasuryan PET / PVC / PP Holographic Adhesive Water base / panas leleh / bisa dicopot ukuran Lembar A4 A5 utawa miturut syarat Ukuran gulungan Jembar saka 10cm nganti 108cm, dawa saka 100 nganti 1000m utawa miturut syarat Bahan kemasan Kuat PE coa.. .
    Waca liyane
  • labels and stickers

    label lan stiker

    Label vs Stiker Apa bedane stiker lan label?Stiker lan label padha karo adhesive-backed, duwe gambar utawa teks ing paling siji sisih, lan bisa digawe karo macem-macem bahan.Loro-lorone teka ing macem-macem wujud lan ukuran - nanging apa ana bedane antarane loro?Wong lanang...
    Waca liyane
  • PVC Surface material types

    jinis bahan lumahing PVC

    Transparan, putih nggilap, putih matte, ireng, kuning, abang, biru transparan, ijo transparan, biru cahya, biru tua lan ijo peteng.Bahan lumahing ora dilapisi, kekandelan bisa dipilih minangka 40um, 50um, 60um 80um, 100um, 150um, 200um lan 250um dll. Fitur Produk Kain anti banyu, m ...
    Waca liyane
  • Waterproof and durability of PP synthetic paper

    Waterproof lan kekiatan saka kertas sintetik PP

    Printing: lumahing prodhuk iku nggoleki lan Gamelan, lan tektur elegan.Kinerja printing kertas sintetik apik banget lan cetha, sing ora bisa dibandhingake karo produk kertas biasa.Bisa digunakake kanggo poster, pariwara, katalog lan produk liyane kanthi dhuwur ...
    Waca liyane
  • Birthday Party

    Pesta ulang taun

    Kita duwe pesta ulang tahun sing anget ing mangsa adhem, kanggo ngrameke bebarengan lan nganakake BBQ ruangan. Bocah wadon ulang tahun uga entuk amplop abang saka perusahaan.
    Waca liyane
  • Online Exhibition for Label & Packing —Mexico & Vietnam

    Pameran Online kanggo Label & Packing —Meksiko & Vietnam

    Ing Desember, Shawei Label nganakake rong pameran online kanggo pengepakan Meksiko lan Labeling Vietnam. Ing kene kita utamane nampilake bahan pengepakan DIY sing warni lan stiker kertas Art menyang pelanggan, lan ngenalake gaya cetak & pengepakan, uga fungsi.Acara online ngidini kita komunikasi ...
    Waca liyane