Anti banyu lan tahan lama kertas sintetis PP

Pencetakan: lumahing produk apik lan alus, lan teksture elegan. Kinerja pencetakan kertas sintetis apik banget lan landhep, sing ora bisa dibandhingake karo produk kertas biasa. Bisa digunakake kanggo poster, iklan, katalog lan produk liyane kanthi sarat kualitas tinggi.

Kinerja pencetakan: kertas sintetis, prosesabilitase apik banget, ing babagan nyithak, manawa tinta, pangatusan, adhesi apik banget. Tinta umum bisa digunakake. Saliyane litografi, bisa uga digunakake ing relief, gravure lan nyithak layar.

Kinerja nulis sing apik: amarga pori-pori mikro sing dirancang khusus ing permukaan, tulisane lancar lan teksturé alus, sing bisa ngganti notebook kertas, buku lan majalah kanggo nulis umum.

Properti anti banyu sing kuwat: Kertas sintetis PP nduweni sifat anti banyu sing lengkap, sing bisa nyegah operasi produk kertas umum sing mbutuhake proses proteksi film proteksi; Produk iki ora mung tahan banyu lan tahan lembab, nanging uga duwe permukaan kabut lan permukaan film sing padhang. Bisa digunakake ing sampul buku, poster ruangan, pariwara, label anti banyu, label kembang, kertu lan sapanunggalane. Cantik, awet lan bisa ngirit biaya film.

Daya tahan dawa:

Produk kasebut tahan lembab, tahan bengkok, ora gampang deformasi, ora gampang kuning lan liya-liyane. Kanggo produk sing kudu diawetke suwe banget, kayata buku, poster lan buku referensi lan katalog sing kudu diwaca kanthi asring, kayata katalog sandhangan, katalog prabotan, pesen lan tikar makan, bisa digunakake suwe-suwe wektu lan ekonomi.

WA (2)

Kertas sintetis tembaga salju (mirror) (BCP / BCA)

Panggunaan: peta, sampul buku, katalog, tanggalan, tanggalan saben wulan, label, tas tangan, nyithak iklan, lsp.

Kekandelan: 0.1mm, 0.12mm, 0.15mm

WA (3)

Kertas sintetis kertu (BCC)

Migunakake: kipas, papan gawe, tikar makan, sampul album, sampul buku, kertu VIP bubuk jam, bahan ajar bocah, tandha, kothak kemasan, frozen, paipaipai.

Kekandelan: 0.3mm, 0.4mm, 0,5mm

WA (1)

 


Wektu kiriman: Jan-05-2021